RĪGAS VALDA AVOTIŅA PAMATSKOLA

flag

2021./2022.MĀCĪBU GADA 2.SEMESTRIS, APRĪLIS

Pavasara sagaidīšanas tradīcijas skolā.

Šogad varējām atjaunot lielisko mūsu skolas pavasara sagaidīšanas tradīciju – iešanu ciemos pirms Lieldienu brīvdienām, kad vecāko klašu skolēni dodas pavasarīgi radošā vizītē pie jaunāko klašu skolēniem, kuri lielos draugus laipni sagaida ar rotaļām un spēlēm.

Vairāk par šo pasākumu skatiet tīmekļa vietnes sadaļas "Ārpusstundu darbs" apakšsadaļas "Sasniegumi ārpusstundu darbā" apakšsadaļā "2021./2022.m.g."


Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 26.04.2022.

Ūdens – Latvijā tik pašsaprotami pieejams, bet saudzējams resurss.

22.martā pasaulē atzīmējam Starptautisko Ūdens dienu, bet mūsu skolā divu nedēļu garumā tēma "Ūdens" tika izmantota, lai sadarbotos, mācītos patstāvīgi, padziļinātu digitālās prasmes, jēgpilni izmantotu IKT rīkus, risinātu kompleksus uzdevumus, kuriem ir saistība ar reālo dzīvi, lai apgūtu, atkārtotu un būtu radoši. Tātad – mācījāmies iedziļinoties.

Informatīvais materiāls (PDF, 349.0KB, 14.04.2022.).

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 14.04.2022.

Ukraina uzziedēs.

Lai kopīgi varam iedvesmoties un atbalstīt cits citu, apvienojoties kopīgā idejā un aktīvā rīcībā pret kara šausmām un necilvēcību, esam pievienojušies VISC organizētai Ukrainas atbalsta iniciatīvai "Latvija TAGAD ir mūsu kopīgās mājas" un iesnieguši skolas iniciatīvu veidojot mūsu šī laika "liecību krātuvi".

Informatīvais materiāls (PDF, 538.0KB, 4.04.2022.).

Rīgas Valda Avotiņa pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā Dace Eisaka.
Publicēts: 4.04.2022.